Traktorer og maskiner

Neslund AS er et selskap som ble stiftet vinteren 2011 og er heleid av Jon Roger Neslund. Neslund AS, har som forretningsområde å importere nyere brukte traktorer og maskiner fra England.

Hovedtyngden av importen dreier seg om John Deere traktorer og maskiner, og det selges traktorer i alle størrelser. Alle traktorer som importeres kommer fra en fast forhandler i England, som bistår med klargjøring og montering av ønskelig tilleggsutstyr.

Når din traktor kommer til Norge blir den gjennomgått av godkjent verksted, slik at du som kunde vet at her er alt i orden i henhold til de spesifikasjoner og krav som John Deere stiller.

Traktorer som selges av Neslund AS er "Norges" klargjort, det betyr at traktorene har fått påmontert riktige lys i forhold til høyrekjøring samt at motorvarmer er montert.

Neslund AS har til enhver tid traktorer inne og skulle du ha behov for å leie en traktor er vi behjelpelig med utleie, det kan være 1 dag, 1 uke eller om det skulle være behov for langtidsleie. Neslund AS bistår med tegning av serviceavtaler, samt finansiering gjennom sitt samarbeid med Sparebank 1 Finans.

Ta kontakt for et tilbud på ditt leiebehov, kanskje det ikke er så dyrt som du tror.

SB1 FinansOstlandet

Traktor

Traktor

Import og salg av nyere, brukte traktorer og maskiner, i all hovedsak John Deere. Klargjøres på godkjent verksted i Norge før salg.

Kjøttproduksjon

Kjøttproduksjon

Produksjon av slaktegris kontinuerlig drift. Bestiller du gris er den garantert fersk, leveringstid 10-14 dager. Slaktes ved Nortura Rudshøgda.

Gården

Gården

Neslund Gård driver med produksjon av slaktegris, dyrking av korn, skogsdrift og har fjellterreng med jakt av reinsdyr, elg, rype og fiskevann.

Jakt og fiske

Jakt og fiske

Fjellterreng i Alvdal Vestfjell med jakt på reinsdyr, elg og rype. Fiskevann med robåt. Overnattingsmuligheter.

Neslund AS
2560 Alvdal
Telefon: 907 68 928
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

johndeereNeslund-slaktegris neslundas

facebook