Neslund Slaktegris

Dette er merkevaren til gården og det har blitt drevet direktesalg av ferdig oppdelt svinekjøtt til kunder i Nord Østerdal regionen siden 2002.

Det spesielle og unike med Neslund Slaktegris er at når du som kunde ringer og bestiller din gris går den levende på gårdens fjøs. Likevel er leveringstiden til deg som kunde maksimalt ca 10 dager fra du bestiller til du har kjøttet på bordet. Nå snakker vi riktig ferskt kjøtt og det smaker utrolig godt.

For at dette skal kunne være mulig, er produksjonen i fjøset lagt opp som en kontinuerlig drift, det betyr at når gårdens dyrebil kjører av gårde med et lass slaktegriser, kommer det tilsvarende antall smågriser inn i fjøset samme dag.

Produksjonen er godkjent etter de nyeste og strenge kravene til dyrevelferd. Transporten til slakteriet foregår med gårdens egen dyrebil, som i all hovedsak kjøres av Jon Roger selv. Dette ser vi på som en stor fordel, da grisene omgås kjente folk fra de blir hentet som smågriser til de blir kjørt til slakteriet på Rudshøgda. Kjøttet som ikke blir solgt under merkevaren Neslund Slaktegris blir solgt til Nortura, og er du på en restaurant i Oslo eller Østlandsområdet skal du ikke se bort fra at svinekjøttet kommer herfra. I butikken vil du kunne finne kjøtt herfra som Gilde produkter, alt kjøtt herfra blir solgt som Norsk Edel gris av Gilde.

Skulle du ønske å bestille slakt fra Neslund Slaktegris, tar du kontakt pr telefon eller benytter bestillingsskjemaet nedenfor.

Traktor

Traktor

Import og salg av nyere, brukte traktorer og maskiner, i all hovedsak John Deere. Klargjøres på godkjent verksted i Norge før salg.

Kjøttproduksjon

Kjøttproduksjon

Produksjon av slaktegris kontinuerlig drift. Bestiller du gris er den garantert fersk, leveringstid 10-14 dager. Slaktes ved Nortura Rudshøgda.

Gården

Gården

Neslund Gård driver med produksjon av slaktegris, dyrking av korn, skogsdrift og har fjellterreng med jakt av reinsdyr, elg, rype og fiskevann.

Jakt og fiske

Jakt og fiske

Fjellterreng i Alvdal Vestfjell med jakt på reinsdyr, elg og rype. Fiskevann med robåt. Overnattingsmuligheter.

Neslund AS
2560 Alvdal
Telefon: 907 68 928
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

johndeereNeslund-slaktegris neslundas

facebook