Jakt og fiske

Til gården hører et fjellterreng på 34200 dekar, fjellvann beliggende 1000 moh og en setereiendom som i dag benyttes til fritidsformål.

Fjellterrenget ligger i Alvdal Vestfjell og hører til Sølnkletten Villreinområde. Reinsdystammen varierer fra år til år. De senere årene har det vært 8-15 jaktkort i området. Sølnkletten Villreinområde er en av Norges siste urstammer av villrein. Dyktige jegere finner dette området spennende og utfordrende. Naturen er betagende vakker i til dels åpent terreng med majestetiske Sølnkletten som rager 1827 moh.

Det jaktes også elg og rype. Elgjakten forvaltes via Grunneierforeningen, mens rypejakten forvaltes privat. Rypejakten i terrenget har de siste 15 årene vært utleid til samme jaktlag som beskatter bestanden godt i både gode og mindre gode rypeår.

Ved foten av Sølnkletten ligger Sølnsjøen, et stort fjellvann med fiskerett. Her finnes fiskebu med soveplass for to personer, robåt og fiskegarn. Vil man ha en rik fiskeopplevelse er stangfiske i lyse sommernetter en utrolig flott opplevelse.

På setertunet som ligger 3 km fra sjøen finnes jakthytte med soveplass til fem personer, et lite eldhus med soveplass til to personer og et seterhus. Seterhuset er til privat bruk og leies av den grunn ikke ut. Det finnes vedfyrt badestamp på tunet.

Det er bomvei inn til området.

 

Traktor

Traktor

Import og salg av nyere, brukte traktorer og maskiner, i all hovedsak John Deere. Klargjøres på godkjent verksted i Norge før salg.

Kjøttproduksjon

Kjøttproduksjon

Produksjon av slaktegris kontinuerlig drift. Bestiller du gris er den garantert fersk, leveringstid 10-14 dager. Slaktes ved Nortura Rudshøgda.

Gården

Gården

Neslund Gård driver med produksjon av slaktegris, dyrking av korn, skogsdrift og har fjellterreng med jakt av reinsdyr, elg, rype og fiskevann.

Jakt og fiske

Jakt og fiske

Fjellterreng i Alvdal Vestfjell med jakt på reinsdyr, elg og rype. Fiskevann med robåt. Overnattingsmuligheter.

Neslund AS
2560 Alvdal
Telefon: 907 68 928
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

johndeereNeslund-slaktegris neslundas

facebook