Neslund Gård eies og drives av Jon Roger Neslund. På gården er det i dag en omfattende kjøttproduksjon av slaktegriser. Produksjonen er opp til konsesjonsgrensen og det drives noe direkte salg av ferdig fersk slaktet gris, oppdelt som kunden ønsker. Denne delen av produksjonen markedsføres under merkevaren Neslund Slaktegris.
I tillegg drives det kornproduksjon på eiendommen, og pr dato har bonden drøyt 600 dekar under plogen. Da klimaet på Alvdal er i grenseland for kornproduksjon, dyrkes det tidlige byggsorter.
Innhøstingen starter som regel i første uken av september og da blir avlingen lagret på gårdens korntørkeanlegg. Avlingen tørkes ned til det blir lagringstørt og leveres til møllen fra slutten av november og til rett over nyttår.
Neslund Gård er også en skogeiendom. I dag drives skogen stort sett av innleid hjelp i form av hogstmaskin og entreprenører til skogkultur.