Neslund Gård

Neslund Gård eies og drives av Jon Roger Neslund. På gården er det i dag en omfattende kjøttproduksjon av slaktegriser. Produksjonen er opp til konsesjonsgrensen og det drives noe direkte salg av ferdig fersk slaktet gris, oppdelt som kunden ønsker. Denne delen av produksjonen markedsføres under merkevaren Neslund Slaktegris.

I tillegg drives det kornproduksjon på eiendommen, og pr dato har bonden drøyt 600 dekar under plogen. Da klimaet på Alvdal er i grenseland for kornproduksjon, dyrkes det tidlige byggsorter.

Innhøstingen starter som regel i første uken av september og da blir avlingen lagret på gårdens korntørkeanlegg. Avlingen tørkes ned til det blir lagringstørt og leveres til møllen fra slutten av november og til rett over nyttår.

Neslund Gård er også en skogeiendom. I dag drives skogen stort sett av innleid hjelp i form av hogstmaskin og entreprenører til skogkultur.

Traktor

Traktor

Import og salg av nyere, brukte traktorer og maskiner, i all hovedsak John Deere. Klargjøres på godkjent verksted i Norge før salg.

Kjøttproduksjon

Kjøttproduksjon

Produksjon av slaktegris kontinuerlig drift. Bestiller du gris er den garantert fersk, leveringstid 10-14 dager. Slaktes ved Nortura Rudshøgda.

Gården

Gården

Neslund Gård driver med produksjon av slaktegris, dyrking av korn, skogsdrift og har fjellterreng med jakt av reinsdyr, elg, rype og fiskevann.

Jakt og fiske

Jakt og fiske

Fjellterreng i Alvdal Vestfjell med jakt på reinsdyr, elg og rype. Fiskevann med robåt. Overnattingsmuligheter.

Neslund AS
2560 Alvdal
Telefon: 907 68 928
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

johndeereNeslund-slaktegris neslundas

facebook