• Neslund Slakegris
 • Traktorutleie
 • Jakt og fiske
 • Velkommen

  Neslund Gård er i utgangspunktet en typisk gård i fjellbygda Alvdal. Gården driver med husdyrhold, kornproduksjon, skogsdrift og eier et av bygdas største private fjellområder. I tillegg til gårdsdriften drives det i dag import og salg av traktorer og maskiner.

 • Utleie av traktor

  Trenger du traktor kortere perioder av året? Eller kanskje en traktor nummer to for bare noen dager eller uker? Har du et slikt behov, og vil slippe å måtte binde kapital gjennom hele året har vi kanskje løsningen for deg. Vi leier ut traktor for en dag, en uke, eller en måned. Utleien baserer seg på korttidsleie og må ikke forveksles med leasing. I perioder med våronn og høstarbeid kan dette være en gunstig måte å løse traktorbehovet på.

 • Jakt og fiske

  Fjellterreng i Alvdal Vestfjell med utleie av reinsdyrjakt og rypejakt. Elgjakten forvaltes via Grunneierforeningen. Fiskevann med robåt ved foten av Sølnkletten som majestisk rager 1827 moh. På setertunet er det jakthytte med soveplass til fem og et lite eldhus med to soveplasser pluss vedfyrt badestamp. Ved sjøen er det fiskebu med to soveplasser, robåt og fiskegarn.

Traktor

Traktor

Import og salg av nyere, brukte traktorer og maskiner, i all hovedsak John Deere. Klargjøres på godkjent verksted i Norge før salg.

Kjøttproduksjon

Kjøttproduksjon

Produksjon av slaktegris kontinuerlig drift. Bestiller du gris er den garantert fersk, leveringstid 10-14 dager. Slaktes ved Nortura Rudshøgda.

Gården

Gården

Neslund Gård driver med produksjon av slaktegris, dyrking av korn, skogsdrift og har fjellterreng med jakt av reinsdyr, elg, rype og fiskevann.

Jakt og fiske

Jakt og fiske

Fjellterreng i Alvdal Vestfjell med jakt på reinsdyr, elg og rype. Fiskevann med robåt. Overnattingsmuligheter.

Neslund AS
2560 Alvdal
Telefon: 907 68 928
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

johndeereNeslund-slaktegris neslundas

facebook